Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 2 uova
- 200 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Spatzle di zucca con salsiccia
1 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min