Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Malfatti
- 700 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 600 g di spinaci freschi in foglia
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 90 g di burro
- 200 g di ricotta fresca
- 3 uova
- 150 - 180 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di burro sciolto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2962 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 49.1 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 Min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Canederli allo speck
2u. 40min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Crumble di mele e grano saraceno
6 Std. 20 Min
Gnocchi di polenta
25 min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min