Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
15 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Zuppa di pomodoro e mango
40 Min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Zuppa di pollo asiatica
50 Min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 Std. 40 Min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 Std.
Smoothie agli spinaci ed erba di grano
10 Min
Smoothie mango e ananas
15 Min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min