Compatibele versies
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flan al formaggio di capra e porri
- burro, q.b. per imburrare
- 40 g di farina, + q.b. per infarinare
- 130 g di latte
- 140 g di caprino
- ½ cucchiaino di sale
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a pezzi (5 mm)
- 50 g di peperone rosso, a dadini (1 cm)
Salsa allo yogurt
- 60 g di caprino
- 125 g di yogurt naturale
- 6 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe, + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagna cauda
35 Min
Fonduta
8sa 20 dk
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Sformato di cardi
1h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Sformatini ai porri
55min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformatini di asparagi
45min
Flan di cavolfiore
45min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min