Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia ai ceci
- 280 g di ceci secchi
- 200 g di acqua
- 50 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
Salsa di verdure al curry
- 30 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di semi di coriandolo
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 100 g di melanzana a dadini (1 cm)
- 100 g di zucchina a dadini (1 cm)
- 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di coriandolo fresco tritato grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 12.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Pizza alla farina di farro
2h 10 min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Focaccia di ceci saporita
3h
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1h 30min
Svizzere vegan
1h
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h