Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 pera, sbucciata, a tocchetti
- 200 g di stracchino o crescenza a pezzi
- 160 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaino di Rum
- 1 cucchiaino di erba cipollina secca tritata
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- 1 pera, sbucciata, a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1782 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 25.4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1u. 30min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Quiche Lorraine
45min
Quiche di patate e cipolle
55min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1h
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1 Std. 10 Min
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1u. 30min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min