Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 50 g di nocciole
- 200 g di farina per torte
- 100 g di burro freddo, a pezzi piccoli, + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di acqua fredda
Ripieno
- 250 g di cavolo rosso pulito, privato delle parti dure, a pezzi (4 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di vino Porto
- 30 g di uva passa senza semi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 uova
- 150 g di formaggio di capra
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 952 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Crostata con datterini in agrodolce
2 Std. 10 Min
Cavolo rosso stufato
45 Min
Torta salata di bietole
1hod.
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1 Std. 30 Min
Insalata di cavolo al curry
50 Min
Purè di cavolo viola
40 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min