Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di nocciole tostate
- 50 g di gherigli di noci
- 600 g di pomodori a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi
- 50 g di scalogno a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida e strizzati
- ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4786 kJ / 1144 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 98 g
- Vezels
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella (vegan)
15min
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25min
Ragù di tempeh
30min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50 min.
Gomasio
15min