Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di peperoni gialli a cubetti (1 cm)
- 150 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 100 g di porri a rondelle sottili
- 15 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 700 g di acqua
- 200 g di bulgur
- 100 g di gambi di sedano a fettine sottili
- 100 g di pomodorini datterino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 678 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure al curry
1h
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1h
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1 godz. 35 min
Tabulè speziato
2 godz. 10 min
Quinoa alla caprese
30min
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1h
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 Min
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Bulgur ai gamberetti
45 Min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h