Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 20 g di salsa di soia
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di olive taggiasche
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Torta di quinoa con cannellini
1h 5min
Torta al cocco (vegan)
55min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 godz.
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 Min
Torta della nonna (vegan)
4 Std.
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min