![Crostata di carciofi e olive (vegan) Crostata di carciofi e olive (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F1CCFD10-295C-415C-AAAA-DBE271E7C3B9/Derivates/8BFF6534-A5A8-4B88-8E4F-3269E035942C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 20 g di salsa di soia
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di olive taggiasche
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Crostata di zucchine (vegan)
1 godz. 50 min
Torta salata di bietole
1h
Torta salata con verdure di stagione
1h 25 min
Mini quiche al radicchio
1ч. 10 мин.
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1ч. 10 мин.
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Pasta brisée (vegan)
45min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Torta salata di zucca e spinaci
1 godz. 50 min