Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 20 g di salsa di soia
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di olive taggiasche
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1h 20 min
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1h 30 min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40min
Plumcake salato vegetariano
1h 15min
Crostata di fiori e zucchine
1u. 35min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25 min
Erbazzone (vegan)
2u. 20min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50 min