Compatibele versies
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua + q.b.
- 10 g di sale grosso
- 1 cavolo nero, le foglie a listarelle
- 140 g di rapa, pelata e a pezzi
- 1 patata, pelata e a tocchetti
- 60 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- semi di girasole, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 709 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55min
Quiche sedano rapa e salmone
1u. 25min
Insalata di cicerchie, ravanelli e vinaigrette alla senape
40min
Zucca al curry
45min
Purè di pastinaca e zucca
50 мин.
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45min
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30min
Zuppa di rape
40min
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Vellutata ai baccelli di piselli
35min