Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basi
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- ½ cucchiaino di timo secco
- 3 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugare
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di spinaci freschi
- 200 g di lenticchie in scatola, scolate
- 4 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di sale
- 40 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di formaggio vegano
Crema di cavolfiore
- 400 g di cavolfiore a pezzi
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbazzone (vegan)
2 godz. 20 min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Frittata senza uova
1h 50min
Polpettone di seitan
50min
Patate dolci ripiene (vegan)
1h 50min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20min
Tortini di quinoa
1h
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1h 30min
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 godz.