Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di bulgur
- 30 g di mandorle a lamelle
- 10 g di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di erba cipollina fresca a pezzi
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 50 g di gherigli di noci
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3426 kJ / 819 kcal
- Eiwitten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 46.7 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo con salsa di soia e zenzero con riso e contorno di verdure autunnali
40 min
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1h
Bulgur alle verdure e menta
35 min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 min
Bulgur ai calamaretti
50 min
Cereali misti con taccole e sgombri
40 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40 min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45 min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Insalata tiepida di bulgur e zucca
50 min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25 min