Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 100 g di cipolla dorata, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere + q.b., a piacere
- 50 g di olio di oliva
- 2 avocado, la polpa a pezzi
- 2 lime, il succo spremuto fresco
- 50 g di farina di manioca (vedere varianti) (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1371 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa del pescatore
50min
Buridda alla ligure
55min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Pasticcio di baccalà
1sa 30 dk
Brandada di baccalà alla portoghese
1sa 30 dk
Tagine di rana pescatrice
1sa 5 dk
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà alla ligure
1h
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Mousse di baccalà
45 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min