Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 100 g di cipolla dorata, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere + q.b., a piacere
- 50 g di olio di oliva
- 2 avocado, la polpa a pezzi
- 2 lime, il succo spremuto fresco
- 50 g di farina di manioca (vedere varianti) (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1371 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3 Std.
Sformato di baccalà
3 godz. 30 min
Baccalà gratinato
1h
Pizza romana scomposta
3h 20 min
Crema di ceci con vongole
40min
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Spuma di barbabietola con aringhe
1h 15 min
Mousse di baccalà
45 Min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min