Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisè
- 200 g di farina
- 100 g di burro morbido
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 20 g di funghi secchi, precedentemente ammollati in acqua per 20 minuti
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di latte intero
- 20 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Cardi
- 800 g di cardi puliti e a pezzi (6 cm)
- 80 g di succo di limone
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaio di farina
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro a fiocchetti
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2060 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 24.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Cardi gratinati
40min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Cipolle al gratin
1h
Torta salata di bietole
1h
Insalata russa
1h
Tortino di cardi alla fiorentina
1u. 30min
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Sformato di cardi
1h
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min