Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisè
- 200 g di farina
- 100 g di burro morbido
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 20 g di funghi secchi, precedentemente ammollati in acqua per 20 minuti
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di latte intero
- 20 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Cardi
- 800 g di cardi puliti e a pezzi (6 cm)
- 80 g di succo di limone
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaio di farina
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro a fiocchetti
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2060 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 24.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h
Cardi gratinati
40 min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Baccalà al forno con broccoli
1 godz. 30 min
Insalata di riso rosso calamari e carciofi
50 min
Seppie in zimino
40 min
Tortino di cardi alla fiorentina
1 godz. 30 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Blinis al pepe con crema di carciofi
1h
Stoccafisso con i porri
50 min
Torta salata di bietole
1h