Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Testaroli di farro
- 300 g di farina di farro
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Salsa di noci
- 80 g di gherigli di noci
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3085.6 kJ / 734.2 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 48.1 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandolce genovese
1h 30min
Focaccia al formaggio
55min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Pizzoccheri
50min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Panissa
45min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Pisarei e faśö
35min
Torta di riso salata
2h 10min
Pansoti in salsa di noci
2h
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min