Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Testaroli di farro
- 300 g di farina di farro
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Salsa di noci
- 80 g di gherigli di noci
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3085.6 kJ / 734.2 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 48.1 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Malfatti bergamaschi
40min
Polenta
1 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min