Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Testaroli di farro
- 300 g di farina di farro
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Salsa di noci
- 80 g di gherigli di noci
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3085.6 kJ / 734.2 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 48.1 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia al formaggio
55min
Pizza bianca alla ligure
1 godz. 45 min
Gnocchi alla romana
1sa 15 dk
Panissa
45 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1sa 15 dk
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Malfatti bergamaschi
40 dk
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.
Torta salata ai porri e cumino nero
1sa 20 dk
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3sa
Tortelli di zucca mantovani
2sa 30 dk
Insalata di panissa con carciofi
55min