Martin sec al Barolo
TM5 TM6

Martin sec al Barolo

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Cottura delle pere

  • 6 pere Martin Sec
  • 250 g di vino rosso Barolo
  • 150 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella

Mousse alla cannella

  • 120 g di zucchero
  • 4 tuorli
  • 10 g di cannella in polvere
  • 200 g di latte intero
  • 2 fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1736 kJ / 415 kcal
Eiwitten
4.3 g
Koolhydraten
61.5 g
Vetten
16.9 g
Vezels
3.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten