Spuma di barbabietola con aringhe
TM31 TM5 TM6

Spuma di barbabietola con aringhe

4.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Patate

  • 500 g di acqua
  • 250 g di patate a pezzi

Spuma di barbabietola

  • 250 g di barbabietole cotte a pezzi
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 albumi

Termine della preparazione

  • 3 aringhe sott'aceto
  • 3 cetriolini sott'aceto

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
111 kJ / 27 kcal
Eiwitten
1.76 g
Koolhydraten
3.82 g
Vetten
0.35 g
Vezels
0.99 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten