![Spuma di barbabietola con aringhe Spuma di barbabietola con aringhe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42F1B228-B3D5-48FF-A934-3E5E05DE3816/Derivates/CFE8991F-2C20-445D-AF6B-7953B6961EDC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 111 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 1.76 g
- Koolhydraten
- 3.82 g
- Vetten
- 0.35 g
- Vezels
- 0.99 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patè di avocado
15min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35min
Gazpacho feta e cetrioli
1ч. 10 мин.
Mousse al mango
20min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1ч. 30 мин.
Curd alle clementine
30min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5h 20min
Mousse all'avocado
15min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2h
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Crema di patate con polpo
1h