Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 111 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 1.76 g
- Koolhydraten
- 3.82 g
- Vetten
- 0.35 g
- Vezels
- 0.99 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ketchup alla banana
40 Min
Marinatura allo yogurt piccante
15min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Salsa Mornay
20 Min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Paté ai due salmoni
1hod.
Calulu di pesce
50 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Ramen di mare
2h 50min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 dk
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 Min
Crema di zucca e calamaretti
35 Min