Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g di ricotta liquida (fioreta)
of 250 g di ricotta fresca + 250 g di latte intero - 300 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca, lavate
-
formaggio di Malga grattugiato, a piacere
of ricotta affumicata, grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2407.9 kJ / 575.5 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 641 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40min