Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g di ricotta liquida (fioreta)
of 250 g di ricotta fresca liquida (fioreta) - 300 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca, lavate
-
formaggio di Malga grattugiato, a piacere
of ricotta di Malga grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2407.9 kJ / 575.5 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 641 mg
Alternatieve recepten
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Gnocchetti de gris
30 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Salsa bolzanina
15min