![Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C9CE43DE-C4BF-4DCC-A524-D4EB0B58D79D/Derivates/E0567DD5-021E-4E9F-868B-18586930D7EC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
of 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
of 300 g di pasta sfoglia pronta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3929 kJ / 939 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 71 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di pane nero
30 Min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Jota carnica
1 Std. 5 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Mini tart tatin
3h
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min