Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pane raffermo
- 700 g di acqua
- 500 g di patate farinose pelate e a fette (1 cm)
- 300 g di farina + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a fette (1-2 cm)
- 100 g di ricotta di pecora a pezzi e precedentemente sgocciolata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di cannella in polvere
Condimento
- 20 g di farina
- 20 g di burro
- 300 g di latte
- 50 g di Gorgonzola
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata (1-2 mm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2803 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 96.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1sa 30 dk
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min