Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Conserva di barbabietole in agrodolce
12 Std. 30 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1hod. 10min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Salsa bolzanina
15 分钟
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Polenta
1 Std.
Asparagi in conserva
1 Std. 30 Min
Crema di formaggio all'aneto
10min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Bigoli in salsa
1 Std. 30 Min
Giardiniera sott'aceto
721ч. 25 мин.
Asparagi a vapore in salsa verde
40 分钟