Apparaten en Accessoires
Salsa al cren
Voorbereiding 5min
Totaal 120u. 10min
12 porzioni
Ingrediënten
-
130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
-
100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
318 kJ /
76 kcal
Vetten
8.3 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
0.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Salsa ai porri caramellati
30 min
Sarde in saor
24 godz. 30 min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Semi di zucca speziati
35 min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 min
Gnocchi de' susini
1 godz.
Salsa alla reggiana
15 min
Bigoli in salsa
1 godz. 30 min
Salsa turca
10 min
Bigoli con ragù di anatra
2 godz.
Salsa piccante allo zenzero
30 min
Vellutata di porri
40 min