Compatibele versies
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di tranci di salmone fresco con la pelle (4 tranci da 150 g circa cad.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pimento
- 2 zucchine medie
- 80 g di sakè dolce (o mirin)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 120 g di vino bianco frizzante (Prosecco o Franciacorta)
- 6 tuorli d'uovo
- 60 g di burro morbido, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2527 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 49.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaione
15min
Crema di patate con polpo
1 Std.
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1 Std.
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min