Compatibele versies
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di tranci di salmone fresco con la pelle (4 tranci da 150 g circa cad.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pimento
- 2 zucchine medie
- 80 g di sakè dolce (o mirin)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 120 g di vino bianco frizzante (Prosecco o Franciacorta)
- 6 tuorli d'uovo
- 60 g di burro morbido, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2527 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 49.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 godz.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Pavlova
2h 45min
Albumi montati a neve
5min
Zabaione
15min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Salsa bernese
20 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 godz.
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 godz.
Mini pavlove
2h 30min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1ч. 30 мин.