Compatibele versies
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di tranci di salmone fresco con la pelle (4 tranci da 150 g circa cad.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pimento
- 2 zucchine medie
- 80 g di sakè dolce (o mirin)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 120 g di vino bianco frizzante (Prosecco o Franciacorta)
- 6 tuorli d'uovo
- 60 g di burro morbido, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2527 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 49.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Salsa olandese
30 Min
Crema inglese
15 Min
Zabaione
15 Min
Pancia di maiale con composta di mele
8h 30 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Crema di patate con polpo
1 Std.