Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 170.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese
10min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 Min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Maionese al curry
15min
Burro al tonno
1h 20min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Burro mediterraneo
5h 20 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Paté di fegatini
30min
Pappa al pomodoro
35 Min