Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 170.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Maionese
10 Min
Crema inglese
15 Min
Zabaione
15 Min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Burro all'arancia
3h 30min
Pappa al pomodoro
35 min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min