![Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EDE1CEE3-08DF-468B-B8F5-127C7DC793CE/Derivates/1C46CC5A-DDE8-4162-B218-7887CA501B15.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di fichi, la polpa
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 30 g di sciroppo di acero
- 15 g di cacao amaro in polvere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confettura di fichi e mandorle
1 godz. 35 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 godz. 10 min
Marmellata di pompelmo rosa
1 godz. 20 min
Confettura di mele cotogne
1 godz. 10 min
Composta di albicocche e carote all'arancia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 45 min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 godz. 20 min
Sciroppo di fichi
1 godz. 30 min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 godz. 30 min
Marmellata di mandarini
1 godz. 20 min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10min
Confettura di fichi
1 godz.
Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
2h 40 min