Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (optioneel)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Voeding
- per 130 g
- Calorieën
- 2176 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 40.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Paté di fegatini
30 Min
Bigoli in salsa
1 Std. 30 Min
Francesinha
1 Std.
Crostini con crema di milza
1 Std.
Salsa selinuntina
15min
Salsa ai capperi
10 min
Gnocchi de' susini
1 Std.
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1 Std. 10 Min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 Std. 10 Min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25 Min
Salsa piccante allo zenzero
30 Min
Salsa al cren
120 Std. 10 Min