Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di coniglio o di pollo
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (optioneel)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2176 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 40.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa ai capperi
10 min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Burro al tonno
1 godz. 20 min
Pappa al pomodoro con verdurine
1 godz. 30 min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30 min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Crostini con crema di milza
1 godz.
Paté di fegatini
30 min
Agliata verde
15 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min