Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (optioneel)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Voeding
- per 130 g
- Calorieën
- 2176 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 40.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Riso e porri
30min
Composta di melanzane e peperoni
1 Std. 45 Min
Minestra a crudo
30min
Crostini con crema di milza
1h
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Lampredotto
1h 20min
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Cacciucco
1h 20min
Pinza
50min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10min
Paté di fegatini
30min
Pappa al pomodoro
35 min