Salsa peverada
TM31 TM5

Salsa peverada

4.3 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
  • 30 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
  • 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (optioneel)
  • 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere
  • ½ limone il succo, spremuto fresco

Voeding
per 130 g
Calorieën
2176 kJ / 520 kcal
Eiwitten
34.2 g
Koolhydraten
4.4 g
Vetten
40.8 g
Vezels
0.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten