Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
of 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 241 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenade
10 min
Gnocchi di castagne ai funghi
1hod. 5min
Salsa al sedano (vegan)
15 min
Masala kirsch tiffin
2h 30min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Salsa ricotta, basilico e miele
15 min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3 godz.
Menù: Vellutata di pomodoro; Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi (Bimby Friend)
1h 40min
Sorbetto con bitter alcolico e frutti di bosco
8 Std. 30 Min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 min
Sfincione favarese
3 godz.