Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 250 g di polpa di zucca a tocchetti (3 cm circa)
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di mandorle pelate
- 10 g di semi di papavero
- 70 g di farina di avena
- 30 g di farina tipo 00
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 1 tuorlo
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di robiola a pezzi
- meringhe piccole
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 358.6 kJ / 85.7 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 150 mg
Alternatieve recepten
Biscotti farciti (Alfajores argentini)
1 godz. 5 min
Crakerstrelli
2 Std.
Vasetti con lombrichi gommosi
1hod.
Sponge cake al tè matcha e ciliegie
2 Std.
Torta mostruosa
2 godz. 30 min
Quiche di Halloween
2 Std.
Torta multistrato al cioccolato, lampone e pistacchi (vegan)
12 Std.
Topo polpette
45 Min
Dita di strega
1hod. 15min
Scheletri dolci
5sa
Bon bon al cioccolato bianco
4h
Biscotti da appendere
3 godz. 10 min