Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Valtellina Casera, a pezzi
- 50 g di formaggio Castelmagno, a pezzi
- 50 g di formaggio Bitto, a pezzi
- 50 g di formaggio Asiago, a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 50 g di farina + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 4 tuorli d'uovo
- 4 albumi
- 2 bulbi di finocchio
- 1 arancia, preferibilmente biologica, gli spicchi
- mandorle a lamelle q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 707.1 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Soufflé al formaggio
55 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Quiche pere e gorgonzola
1 godz.
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Sformatini al cotechino
30 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Flan di cavolfiore
45 min