Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Valtellina Casera, a pezzi
- 50 g di formaggio Castelmagno, a pezzi
- 50 g di formaggio Bitto, a pezzi
- 50 g di formaggio Asiago, a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 50 g di farina + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 4 tuorli d'uovo
- 4 albumi
- 2 bulbi di finocchio
- 1 arancia, preferibilmente biologica, gli spicchi
- mandorle a lamelle q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 707.1 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Gamberi in salsa cocktail
10min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10min
Soufflé al Castelmagno
55min
Crema di porri gratinata
50 min
Soufflé al formaggio
55min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Tempura di verdure
25 min
Sformatini al cotechino
30min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Capesante gratinate
25 min
Fonduta
8h 20 min