Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Valtellina Casera, a pezzi
- 50 g di formaggio Castelmagno, a pezzi
- 50 g di formaggio Bitto, a pezzi
- 50 g di formaggio Asiago, a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 50 g di farina + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 4 tuorli d'uovo
- 4 albumi
- 2 bulbi di finocchio
- 1 arancia, preferibilmente biologica, gli spicchi
- mandorle a lamelle q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 707.1 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Bagna cauda
35 Min
Fonduta
8sa 20 dk
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Flan al topinambur
40min
Crema di formaggio all'aneto
10 min
Zabaione allo spumante
15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Soufflé al Castelmagno
55min