Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di porri
- 100 g di radicchio a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di Brie
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di mela sbucciata, a cubetti
- 8 gherigli di noci a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Bevanda barbabietola e menta
10 min
Canapè di anguria con feta e noci
20min
Cocktail Vodka e melagrana
10 min
Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi
1 Std. 30 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
35min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 menit
Mini plumcake Brie e lamponi
1j
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3 Std.
Bibita alla melagrana
15 min
Spritz al melograno
10 min
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min