Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di porri
- 100 g di radicchio a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di Brie
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di mela sbucciata, a cubetti
- 8 gherigli di noci a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Bignè con crema di asparagi
1h 30min
Flan al topinambur
40min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4h
Sfogliatine salate pere e caprino
1h 30min
Dim sum di verdure
1h 30min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1h 30min
Flan al cavolo viola
55min