Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema inglese
- 300 g di latte intero
- 4 tuorli
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pere al vino
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
of 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2859.8 kJ / 683.5 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 134.1 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 40.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini bonet
2h
Zabaione
15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Zabaione (TM6)
15min
Bonèt
2h
Salsa bernese
20 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Salsa olandese (TM6)
15min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min