Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema inglese
- 300 g di latte intero
- 4 tuorli
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pere al vino
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
of 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2859.8 kJ / 683.5 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 134.1 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 40.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
50min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5hod.
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Pere al vino rosso
3h 20min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1h
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3hod. 45min
Caramello liquido
35min
Tarte tatin
2h 30min
Crème caramel (TM6)
4 godz.
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min