Compatibele versies
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse al cardamomo e zafferano
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 160 g di latte intero
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaino di semi di cardamomo
- 200 g di yogurt greco bianco
- 10 g di fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Coulis di lamponi
- 250 g di lamponi
- 60 - 70 g di zucchero
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1069 kJ / 255.5 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 58 mg
Alternatieve recepten
Salsa al cioccolato bianco e pistacchi al profumo di arancia
2 godz. 30 min
Semifreddo al caramello salato
11h
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Meringata
4h 30 min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Mousse fragole e limone
8 Std. 15 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min