![Pane alla barbabietola con semi di papavero Pane alla barbabietola con semi di papavero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0101E3B3-7F0F-4155-81C6-095188A41B07/Derivates/741A9B31-9834-474F-8238-23F4AB711E6A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 200 g di barbabietola cruda a fette (circa 1 cm)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 300 g di farina tipo 00
Pane
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di semi di papavero
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 13738.8 kJ / 3283.7 kcal
- Eiwitten
- 85.1 g
- Koolhydraten
- 515.4 g
- Vetten
- 97.9 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 42.7 g
- Natrium
- 6023.7 mg
Alternatieve recepten
Focaccia di zucca (TM6)
1 Std. 35 Min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30min
Miscela di farina con pomodorini secchi e aromi
10 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40 min
Pane al curry e paprika
4 Std. 50 Min
Pane al semolino
4 Std.
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Il pane di Altamura
4 Std.
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min