Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 200 g di barbabietola cruda a fette (circa 1 cm)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 300 g di farina tipo 00
Pane
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di semi di papavero
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 13738.8 kJ / 3283.7 kcal
- Eiwitten
- 85.1 g
- Koolhydraten
- 515.4 g
- Vetten
- 97.9 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 42.7 g
- Natrium
- 6023.7 mg
Alternatieve recepten
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Pane all'orzo
2h 45min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30 min
Roggenbrot (pane austriaco)
3 godz. 30 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4ωρ.
Focaccia di zucca
1 godz. 35 min
Biscotti salati di farro e zucca al profumo di timo
1h 10 phút
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4ωρ.