Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- ½ cucchiaino di zucchero
- 40 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 500 g di farina senza glutine + q.b.
- 2 cucchiaini di psillio (vedere consigli)
- 55 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di pomodori secchi sott'olio
- 2 cucchiai di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di mozzarella a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1081.5 kJ / 258.5 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 388.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2sa 10 dk
Torta di carote e mandorle (senza glutine)
2 Std. 40 Min
Tigelle senza glutine
3 Std.
Burger buns (senza glutine)
5 Std.
Pane al miglio (senza glutine)
2sa 35 dk
Pagnotta ai semi senza glutine
2sa
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Masala kirsch tiffin
2sa 30 dk
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Torta soffice alla cannella (senza glutine)
1h
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2sa 35 dk
Torta della nonna (senza glutine e senza lattosio)
2sa