Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglie di mais
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale grosso
- 100 g di farina di mais
Mousse di baccalà
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 300 g di panna fresca liquida
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 4 - 5 pomodori secchi sott'olio, a fette sottili
- prezzemolo tritato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3 Std. 10 Min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Mousse di scampi e sogliole
35min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35 min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min