Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo al radicchio
- 40 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- 80 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (10x10 cm)
- 120 g di provola affumicata a fettine
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 29.6 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
50min
Lasagne agli asparagi
1 godz. 30 min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 godz. 30 min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 godz. 30 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 godz. 30 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1 godz. 10 min
Dolce di mele in vasocottura
1 godz.
Aperitivo all'arancia e zenzero
10min