Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo al radicchio
- 40 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- 80 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (10x10 cm)
- 120 g di provola affumicata a fettine
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 29.6 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 Std. 30 Min
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1h 10 phút
Insalata greca tiepida in vasocottura
1 Std.
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1 Std. 20 Min
Dolce di mele in vasocottura
1 Std.
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1h 10 phút