Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di sarde fresche, pulite, aperte a libro
- farina tipo 00 q.b.
- olio di arachidi q.b. per friggere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di cipolle bianche, a fette sottili
- 160 g di aceto bianco
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di pinoli sgusciati
- 60 g di uvetta sultanina, ammollata 10 minuti in acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Strudel di mele
1sa 35 dk
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Sarde in saor
25h
Topinambur alla menta sottovuoto
2h 10 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1sa 10 dk
Fregolotta al radicchio
1 Std. 50 Min
Sarde a beccafico
35 Min
Salsa al cren
120 godz. 10 min
Radicchio in saor
3h 45min
Semifreddo mandorlato
8u. 20min
Caponata alla catanese
1 Std.