Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di farina integrale (circa 13% proteine) + q.b.
- 80 g di burro a pezzi + q.b.
- 65 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di formaggio, semistagionato (Gruviera, Emental, Gouda...), a pezzi
- 30 g di burro
- 320 g di cipolle a fette (1 cm) (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di zucchero grezzo
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 300 g di latte
- 10 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 3 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 120 g di pancetta affumicata a cubetti (optioneel)
- 1 - 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1431.5 kJ / 342.1 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 349.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche ai funghi e Fontina
1h 30min
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1 Std. 45 Min
Torta salata ai funghi
1h 30min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Lasagne al radicchio
2 Std.
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30min
Tarte tatin ai pomodori
50min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min