Compatibele versies
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g di filetto di maiale in un unico pezzo (vedere consigli)
- 80 - 100 g di datteri denocciolati
- 2 - 3 pizzichi di sale + q.b.
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 180 g di scalogni a metà
- 40 g di burro a pezzi
- 80 g di Marsala
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427.8 kJ / 341.3 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 363.3 mg
Alternatieve recepten
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3 godz. 10 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 Min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1h 30min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 godz. 10 min
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50 min
Filetto di maiale e fragole
1 godz. 25 min