Compatibele versies
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g di filetto di maiale in un unico pezzo (vedere consigli)
- 80 - 100 g di datteri denocciolati
- 2 - 3 pizzichi di sale + q.b.
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 180 g di scalogni a metà
- 40 g di burro a pezzi
- 80 g di Marsala
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427.8 kJ / 341.3 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 363.3 mg
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Manzo alla birra
3h 20min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4h 50min
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30min
Pastuccia teramana
1h 30min
Tacchino con ripieno all'uva
1h 30min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 godz. 10 min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min