Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- 5 g di sale
Ripieno
- 170 g di bietole, le foglie, private del gambo, tagliate a striscioline
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di ricotta
- 200 g di yogurt bianco, non dolcificato
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 889.6 kJ / 212.6 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 486.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Riso in torta verde
1h 30min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2h
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Torta salata pasquale
2h
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4h
Crostata ripiena alle mele
2h
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min