Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di sale grosso
- 1 cucchiaino di rosmarino secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di salvia secca
- 1 foglia di alloro secca
- 2 bacche di ginepro
- 1 filetto di maiale (700 g circa)
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (0.5 cm circa)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino bianco tipo Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacchino tonnato sottovuoto
2u. 40min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 godz. 30 min
Filetti di maiale ripieni alle prugne (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Roastbeef in salsa verde
40min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2u. 40min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Brasato ai funghi
6 Std.
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5óra