Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di sale grosso
- 1 cucchiaino di rosmarino secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di salvia secca
- 1 foglia di alloro secca
- 2 bacche di ginepro
- 1 filetto di maiale (700 g circa)
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (0.5 cm circa)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino bianco tipo Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30 min
Filetti di maiale ripieni alle prugne (Bimby Friend)
1h 20min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Tacchino tonnato sottovuoto
2 Std. 40 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min