Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 rametti di erbe aromatiche fresche miste (prezzemolo, menta e timo), le foglioline
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 2 uova
- 100 g di farina tipo 00
- ¾ di cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 386.2 kJ / 92.3 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 130.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Rotolo ai piselli
50min
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Cheesecake al Prosecco
5h
Polpettone di riciclo
1h
Bicchierini tricolore
3h 30min
Tartine di pane con i semi e mousse al formaggio
4h 30 min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30 min
Tagliolini al radicchio rosso
30min
Dessert alla ricotta e pere in cocotte
45min
Schiacciatina zucca e carote
45min
Torta frangipane alle mele
2h 20min