![Bignè con crema di asparagi Bignè con crema di asparagi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c440b77c46e272ea29025cf45a5dc8e7/Derivates/24540fa3cbd9cf014822cf6ceee481c25f6bad18.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 1150 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema di asparagi
- 500 g di acqua + q.b.
- 350 g di asparagi a pezzetti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 30 g di mandorle tostate non salate
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 100 g di stracchino a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 352.8 kJ / 84.3 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 80.9 mg
Alternatieve recepten
Crêpes radicchio e Taleggio
2 Std.
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Cocottine zucchine e fonduta (Bimby Friend)
55 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1 Std. 30 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Tartufini salati
3h
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min
Patate duchessa
1 Std.
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min