Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotti al pecorino
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 45 g di burro
- 65 g di farina tipo 00
Mousse alla barbabietola
- 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di salmone affumicato a listarelle
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- finocchietto selvatico, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 369 kJ / 88.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 0.2 mg
Alternatieve recepten
Tartellette alle cipolle caramellate
1 Std.
Bignè con tre mousse
2h
Biscottini salati al basilico e mandorle
1 Std.
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Tartufini salati
3h
Flan al cavolo viola
55min