Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 160 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 225.5 kJ / 53.9 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 37.3 mg
Alternatieve recepten
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Frollini al pesto
1h 30min
Frutta secca dolce e speziata
1h
Nocciole tartufate
1h 10min
Muffin di mela e limone al vapore
1h 5min
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40 min
Bocconcini di carote e patate
40 min
Frollini salati al rosmarino
1h 30min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35 Min
Zucchero ai lamponi
Geen beoordelingen
Bocconcini nocciola e caffè
1h