Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1751 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 133 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13 Std. 30 Min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25min
Pancia di maiale con composta di mele
8 godz. 30 min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Alici marinate sottovuoto
2h 30min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 godz.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Pane alla birra (TM6)
4h
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 godz.