Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone
- 1 arancia
- 1600 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
- 2 rametti di timo fresco, interi
- 100 g di radicchio rosso di Verona
- 60 g di yogurt bianco, non zuccherato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- pistacchi tritati, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 45.1 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Asparagi sottovuoto
50min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1sa 20 dk
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2sa 30 dk
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2sa 30 dk
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1sa 20 dk
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1sa 20 dk
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3sa 20 dk