Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone
- 1 arancia
- 1600 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
- 2 rametti di timo fresco, interi
- 100 g di radicchio rosso di Verona
- 60 g di yogurt bianco, non zuccherato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- pistacchi tritati, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 45.1 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari Sottovuoto
50 Min
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min