Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di ceci secchi
- 220 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale + q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 209.2 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Antipasto piemontese
25 Min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55min
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Parmigiana di sedano rapa
2 Std.
Flan al topinambur
40 min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10min
Panissa
45min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Insalata di panissa con carciofi
55min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20min