Compatibele versies
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 13.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta con salsa al caramello
6hod. 20min
Fonduta svizzera
20 Min
Burro alle acciughe
4sa 20 dk
Ruote limone e pepe
1hod.
Mousse di prosciutto iberico
10 dk
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2 Std.
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1 Std. 30 Min
Canapè di anguria con feta e noci
20 Min
Panna cotta danese
8h 25min
Burro all'erba cipollina
1hod. 15min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Mousse al caramello salato
5h 30min