Compatibele versies
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 13.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13h 30 min
Crumble di ciliegie
1h
Apple crumble (Crumble di mele)
1h
Madeleine con crema inglese alla vaniglia
1h
Lemon curd
20 λεπτ.
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2 Std. 30 Min
Dolce di mele in vasocottura
1h
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6h 25 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 λεπτ.