Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelée di pomodoro
- 300 g di pomodori, spellati e senza semi, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
rametto di origano fresco (optioneel)
of 1 pizzico di origano secco (optioneel) - 1 g di agar agar, sciolto in 2 cucchiai di acqua fredda
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella in bocconcini, a fette (0.5 cm di spessore)
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- 24 foglie di basilico fresche, lavate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 226.8 kJ / 54.2 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 62.7 mg
Alternatieve recepten
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Biscottini salati al basilico e mandorle
1h
Coulis di fragole
20 min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.
Bignè con crema di asparagi
1sa 30 dk
Blinis con salmone
1h
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2sa
Mini savarin con crema di rucola e pomodorini confit
2sa
Chutney di cipolle caramellate
24h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min